Ομάδα "Γκούφυ"
%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B1%201.png

1. Δείτε το παρακάτω βίντεο για την επίδραση της τηλεοπτικής διαφήμισης στην καταναλωτική συμπεριφορά.2. Κάθε μέλος της ομάδας να καταγράψει τη σκέψη του για το τι καταλαβαίνει από το παραπάνω βίντεο για την επίδραση της τηλεοπτικής διαφήμισης στην καταναλωτική συμπεριφορά των παιδιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνεργατικό σημειωματάριο πατώντας εδώ.

3. Συζητήστε και καταλήξτε όλοι μαζί σε ένα συμπέρασμα καταγράφοντας το εδώ

4. Παρατηρήστε προσεκτικά την παρακάτω εικόνα. Ζωγραφίστε σε ένα χαρτί αυτό που θα ζητήσετε φέτος από τον Άγιο Βασίλη. Συζητήστε όλοι μαζί αν αυτό που ζωγράφισε το κάθε μέλος της ομάδας είναι κάτι που το έχει πραγματική ανάγκη; Ή κάτι που είδε στις διαφημίσεις και του έλκυσε το ενδιαφέρον;

Psyarcasm_SantaCons.jpg

Φτιάξτε ένα βίντεο με τις ζωγραφιές σας ταξινομώντας τις με βάση την αναγκαιότητα αυτού που απεικονίζουν πατώντας εδώ . Ξεκινήστε με αυτό που είναι περισσότερο αναγκαίο έως αυτό που είναι απλή επιθυμία για εμάς.

Οδηγίες για το βίντεο : Κάντε εγγραφή με ένα email και έναν κωδικό πολύ εύκολα. Πατήστε το + δεξιά και επιλέξτε το "video". Γράψτε τον τίτλο "Διαφήμιση" και πατήστε "Next". Επιλέγετε το τελευταίο θέμα και πατήστε "Next". Στη συνέχεια, πατήστε το + στο κέντρο του βίντεο και στη συνέχεια το εικονίδιο "Photo" για να εισάγετε τις φωτογραφείς με τις ζωγραφιές σας. Θα σας εμφανίσει δεξιά ένας πίνακας που θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο επιλογές "Upload photo" (με την οποία θα ανεβάσετε μια εικόνα από ζωγραφιές που έχετε ήδη περάσει στο τάμπλετ σας ή στον υπολογιστή σας) ή "Take photo" (με την οποία μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία εκείνη τη στιγμή την ζωγραφιά που θέλετε). Έπειτα πατήστε κάτω αριστερά το + για να εισάγετε την επόμενη φωτογραφία κάνοντας από την αρχή την ίδια διαδικασία. Τέλος, για να αποθηκεύσετε το βίντεο πατήστε πάνω το "Download"

Διαδικασίες

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License